Path Finder

Path Finder 6.4

Organiseer jouw files met deze verkenner

VOOR

  • Erg veel opties
  • Zeer overzichtelijk
  • Ook voor netwerken

TEGEN

  • Geen

Essentieel
10

Path Finder geeft je een overzicht van alle bestanden op jouw computer. Zo beheer je jouw mappen en weet je precies alles te vinden. De standaard Finder van Apple lijkt vanwege dit programma opeens erg beperkt.

Path Finder komt bijvoorbeeld met de Dual Browser, wat je 2 mappen naast elkaar laat zetten. Zo verplaats je eenvoudig bestanden naar de juiste locatie. Door het toekennen van bladwijzers aan files en mappen is je computer nog overzichtelijker. Een andere handige functie is dat Path Finder dadelijk je netwerken herkent, ook als deze gekoppeld zijn aan Windows-computers. Zo 'manage' je ook de gedeelde bestanden als nooit tevoren.

Desgewenst brandt Path Finder ook de door jou gekozen files direct op een cd. Applicaties open je direct vanuit dit programma en het houdt ook je activiteiten bij. Klik dus op recent geopend om je laatste bezigheden naar voren te halen.

Path Finder is een geweldige toevoeging voor je Mac. Het vertelt je het 'hoe en wat' van elk bestand op jouw computer. Zelfs de grootste chaoot heeft nu alles op een rijtje.

Meeste downloads Utilities & Tools voor Mac

Meer
Path Finder

Download

Path Finder 6.4

Beoordelingen about Path Finder